Historien om Celia Vizcarras vinrejse

Historien om Celia Vizcarras vinrejse

Historien om Celia Vizcarras vinrejse

Vinene Celia og Inéz er opkaldt efter Juan Carlos to døtre. Og han er så heldig at Celia gerne vil føre vinhuset videre! 
Celia er vokset op mellem vinmarker. Hele hendes liv har involveret druer og vin.

Jeg har spurgt Celia Vizcarra om hendes vej ind i vinverdenen og hendes tanker om fremtiden.

”Da jeg begyndte at smage vine med min far og ledsage ham på hans vinture, indså jeg, at det var præcis det, jeg ville gøre”. fortæller Celia.

Vi mødte hende første gang på vinhuset i 2015, hvor hun oversatte spansk til engelsk og omvendt, så vi og hendes far forstod hinanden korrekt. Efter ca. 1,5 time ville hun gerne være sammen med sine venner igen – det var trods alt i hendes sommerferie, så fuldt forståeligt:)

Her holder hun øje med at hendes far serverer maden til os ordentligt.

 

Da Celia var 17 år gammel, flyttede hun til Tarragona for at gå på universitetet, den mest prestigefyldte vinuddannelse i Spanien, hvor hun studerede i 4 år.

”Jeg fik tildelt et stipendium til at arbejde på en vingård i Napa, Californien, takket være mine gode akademiske resultater, og det var en af de bedste oplevelser, jeg nogensinde har haft. Efter det arbejdede jeg for en vingård kaldet Macán (Benjamin de Rothschild og Vega Sicilia) i La Rioja. Jeg ønskede at udforske en anden udtryk af Tempranillo-druen”.

Nogle måneder senere arbejdede hun under høsten i Chile. Og sidste år, før høsten startede i Vizcarras vinmarker, ønskede hun at få mere erfaring med hvidvine, og besluttede derfor at arbejde for en prestigefyldt vingård i Rueda, Belondrade.

 

"Alle disse 'rejser' hjalp mig meget med at lære forskellige måder at lave vin på, de åbnede virkelig mit sind. Min næste destination er Bourgogne. Jeg er stadig meget ung, jeg er 23 år gammel, og jeg har stadig mange ting at udforske og lære”.


"Nu, sammen med min far, danner vi et meget godt team, der stræber efter excellence. Vi leder altid efter måder at forbedre os på". Siger hun og fortsætter.
"Jeg synes, det er vigtigt at tilpasse sig trends uden at miste det karakteristiske eller essensen af, hvad der definerer os.
Vi skal erkende vores svagheder og fortsætte med at lære hver dag for at forbedre os”.

 

Her et foto fra sidst vi mødte Celia – på vinmessen Prowein her i år 2024

 

Her aftalte vi, at hun kommer på besøg i Grapeland:)
Vi glæder os til at få Celia på besøg, så du også får mulighed for at møde hende
– datoen er endnu ikke fastsat.

Imellem tiden, kan du nyde vinen Celia og de andre vine fra Bodegas Vizcarra.

Se mere om vinhuset og deres vine her

Grapeland er også en olivenoliebutik

Se her en video om hvordan du holder din olivenolie frisk og lækker længere.

Se mere om olivenolie her


Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den bedste olivenolie, hvordan olivenolie er lavet mv.

Det siger vores kunder

Tak for ENDNU en skøn smagning…….

vi elsker at komme nede hos jer.  God stemning og skønne vine……og ja….så jer :)

Kunne fornemme hele vejen rundt……at der var stor tilfredshed. Så tak for en god smagning.

Thomas

Fantastisk olivenolie

Den lækreste og friskeste olie, jeg har smagt - citrusagtig. Fantastisk til både kold og varm brug!

Lene

Jeg har anbefalet jeres butik til flere og glæder mig til mit næste besøg

Mange tak for den fine vejledning i butikken i går og, ikke mindst for materialet, som var en stor hjælp, da vi skulle præsentere vinene.

Alle gæster (og vi som værter) var meget begejstrede for vinene; ikke mindst Legado da Familia (flere gæsters favoritvin), Torralvo (virkelig lækker, topvin til prisen) og De Forbandede Kaniner (som flere troede var langt dyrere).

Michael

Når man først har fået smag for Grapelands olie, forstår man virkelig forskellen på olier.

Den er frisk og lækker, og kan nydes helt for sig selv med et stykke brød. Jeg bruger den til al madlavning.

Trine