Más Que Vinos er certificeret Vino de la Tierra de Castilla. Vingården er økologisk certificeret og laver også naturvine.
De tre venner Alexandra, Margarita og Gonzalo startede vingården Más Que Vinos i 1999.
Selve vinhuset og markerne har været i Gonzalo's familie siden 1851. Vinmarkerne ligger i Mesa de Ocaña, tæt på Toledo. Men siden hans onkels børn ikke ville føre vinhuset videre, overtog de tre venner vinhuset og omdøbte den til navnet på deres fælles firma. De tre venner er alle tre ønologer (vinmagere), og startede med at have et rådgivningsfirma, hvor de arbejdede med at lave vin og rådgav om alt der har med at drive en vingård at gøre. Heraf navnet Mas Que Vinos (mere end vin).
Filosofien for de tre venner er at bruge lokale druesorter: Cencibel, Garnacha, Airen og Malvar. At dyrke vin efter bæredygtige metoder og bruger mere og mere amforas i vinproduktionen. Amforas er store lerkrukker. (Som de oprindeligt brugte i spanien).
Vinhuset laver nogle meget forskellige vine - de vil naturligvis gerne prøve ting af - men først og fremmest lave vidunderligt gode vine:)
Deres topvin La Plazuelo er at finde i bogen "1001 vine du skal smage før du dør".
Friske aromatiske urter let citrus/fløjlsagtig syre og let fad. En fadlagret hvidvin med de karakteristiske let bitre noter, der gør den rigtig god til mad.
En helt speciel vin - fløjlsagtig og fyldig. Masser af mørke frugter, mineralitet, lakrids, cider træ, krydderurter og toffee.
Alexandra fra MQV fortæller om vinmarken El Señorito. En vinmark der er virkelig plaget af vilde kaniner!
MQV - deres egen video om vinhuset og deres passion for at lave vin.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev - du deltager i konkurrencen om 4 lækre flasker fra Castell D'Age - fremover får du viden og nyheder om vin, gourmet, rejser mm.