Byg selv varm cacao

Byg selv varm cacao

Byg selv varm cacao

 

Jeg har testet det her med flere vennegrupper og mine bønebørn på 5 år og 2,5 år - og alle, især voksne faktisk, synes det er en virkelig interessant og smagfuld oplevelse.

Vi fik det serveret på en chokolade café i Mexico, og har udviklet konceptet til danske ganer:)

 

Lav byg selv varm chokolade:

Hæld kogende vand over et stykke chokolade (helst min. 80% chokolade)
Ca. 20 g. til 1,5 dl. - men smag dig frem, chokolade kan være ret forskelligt i intensitet!

Rør godt rundt, og lad skeen blive i koppen, så man selv kan rører rundt efter tilsætning af de forskellige ingredienser

Server med små skåle, så man kan lave sin helt egen blanding:
Sukker - det tilsætter man med fordel først.
Sort peber, kanel, forskellige chili, vaniljesukker, rosa peber og hvad du ellers tænker kan være godt i varm cacao:)

Hvis der er børn med - er det godt at opløse chilien i lidt vand, så man ikke overdoserer.

Chili kan være både tørt stødt chili men også flydende, fx. chipotle, habanero og Jalapeño.

 

Brug fx chokoladen fra Chokolade tastingbox 4 x 80 g.
Så kan man også selv bestemme hvor høj cacao% man får sin cacao med:)

Pakken indeholder 4 plader chokolade og vejledning til chokoladesmagning

Se den her

 

 

Grapeland er også en olivenoliebutik

Se her en video om hvordan du holder din olivenolie frisk og lækker længere.

Se mere om olivenolie her


Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den bedste olivenolie, hvordan olivenolie er lavet mv.

Det siger vores kunder

Tak for ENDNU en skøn smagning…….

vi elsker at komme nede hos jer.  God stemning og skønne vine……og ja….så jer :)

Kunne fornemme hele vejen rundt……at der var stor tilfredshed. Så tak for en god smagning.

Thomas

Fantastisk olivenolie

Den lækreste og friskeste olie, jeg har smagt - citrusagtig. Fantastisk til både kold og varm brug!

Lene

Jeg har anbefalet jeres butik til flere og glæder mig til mit næste besøg

Mange tak for den fine vejledning i butikken i går og, ikke mindst for materialet, som var en stor hjælp, da vi skulle præsentere vinene.

Alle gæster (og vi som værter) var meget begejstrede for vinene; ikke mindst Legado da Familia (flere gæsters favoritvin), Torralvo (virkelig lækker, topvin til prisen) og De Forbandede Kaniner (som flere troede var langt dyrere).

Michael

Når man først har fået smag for Grapelands olie, forstår man virkelig forskellen på olier.

Den er frisk og lækker, og kan nydes helt for sig selv med et stykke brød. Jeg bruger den til al madlavning.

Trine